غذا را با لذت بخورید+یبوست؛ مادر بیماری‌ها+ 5 راه برای دویدن راحت‌تر
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
غذا را با لذت بخوریدیک کارشناس طب سنتی گفت: اگر غذا با میل و اشتها خورده شود و فرد از خوردن غذا لذت ببرد, معده هم بهتر آن را در خود جای می‌دهد و هضم می‌کند.

سید جواد علوی درباره لذت از غذا خوردن اظهار داشت: اگر غذا با میل و اشتها خورده شود و فرد از خوردن غذا لذت ببرد, معده هم بهتر آن را در خود جای می‌دهد و می‌فشارد و هضم می‌کند.
 
به گفته وی بالعکس معده غذایی را که شخص از روی بی‌میلی مصرف کند و از آن لذت نبرد, محکم در بر نمی‌گیرد و طبعاً هضم آن نیز به خوبی انجام نمی‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: اگر جنس و خلط دو نوع غذا از نظر خوبی و بدی مساوی باشد, فرد باید نوعی از غذا را انتخاب کند که طبع به آن مایل تر است و اشتهای بیشتری به آن دارد حتی اگر غذای مورد توجه, ارزش غذایی کمی داشته باشد.
 
علوی اضافه کرد: اما باید دانست که اگر 2 نوع غذا وجود داشته باشد فرد باید غذایی را مصرف کند که ارزش غذایی بالاتری داشته و بدن از آن سود بیشتری می‌برد.
 
وی ادامه داد: اما اگر تفاوت تولید خلط در این نوع غذاهایی که وجود دارد, زیاد شود, باید غذایی مصرف شود که خون صالحی را تولید می‌کند.
 
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: غذاهای لطیف مانند آبگوشت, زرده تخم مرغ عسلی, سیب, انار و ... برای افراد سود بیشتری دارد.
منبع: تسنیم

http://www.asriran.com/fa/news/419480
کسانی که دچار یبوست هستند، هر روز صبح یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون میل کنند و اگر تمایلی به خوردن خالی روغن زیتون ندارند آن را با کمی آبلیمو تازه و نمک مخلوط کنند.
یبوست؛ مادر بیماری‌هاپزشکان یبوست را مادر بیماری‌ها می‌دانند پس دقت کنید که دچار این بیماری نشوید و اگر مبتلا شدید سریع به فکر درمان باشید. در اینجا چند راهکار برای درمان یبوست عنوان می‌شود.
 
ـ بهترین میوه آزمایش شده برای درمان یبوست انجیر است که می‌توانید آن را به چند روش استفاده کنید.
 
ـ هنگام خشکی مزاج انجیر (تازه یا خشک) را مثل آجیل در فواصل چند ساعت یک بار چند عدد بخورید.
 
ـ شب چند عدد انجیر خشک را در مقداری آب بریزید به طوری که آب کاملا روی انجیرها را بپوشاند. صبح ناشتا آب آن و انجیرها را بخورید.
 
ـ اگر یبوست شدید دارید انجیر را در شیر بخیسانید و ناشتا میل کنید.
 
ـ اگر باز هم اثر نکرد انجیرها را در روغن زیتون خیس کنید و صبح ناشتا بخورید.
 
ـ خوردن مخلوط آب نارنج با سون‌آپ برای درمان یبوست بسیار موثر است.
 
ـ خوردن تره فرنگی پخته قبل از غذا یا همراه غذا یا داخل سوپ و آش یبوست را برطرف می‌کند.
 
ـ جوشانده حدود 20 گرم گل ختمی و تنقیه آن یبوست شدید و کهنه را درمان می‌کند. البته این کار معده را هم ضدعفونی می‌کند و زخم‌های آن را التیام می‌بخشد.
 
ـ خوردن خیار یبوست را برطرف می‌کند.
 
ـ پنج گرم از ریشه ریواس را در یک لیتر آب در حال جوش بریزید و 20 دقیقه بگذارید بماند و بعد از این‌که کمی خنک شد، میل کنید. یعنی آن را ولرم بخورید. روش دیگر این‌که پنج گرم پودر ریشه ریواس را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و با کمی عسل شیرین کرده و خوب هم‌ بزنید. این نوشیدنی را هر روز قبل از هر وعده غذایی به مقدار یک فنجان میل کنید. 2 مورد گفته شده برای درمان یبوست بسیار مفید هستند.
 
ـ حدود یک گرم پودر ریشه گل زنبق را در یک لیوان آب ولرم همراه با یک قاشق عسل مخلوط کنید و صبح ناشتا بخورید. این مخلوط یکی از بهترین مسهل‌هاست.
 
ـ کسانی که دچار یبوست هستند، هر روز صبح یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون میل کنند و اگر تمایلی به خوردن خالی روغن زیتون ندارند آن را با کمی آبلیمو تازه و نمک مخلوط کنند.
 
ـ بعد از هر وعده غذایی یک سیب پخته را همراه با کمی کره (به اندازه یک فندق) بخورید از شر یبوست خلاص می‌شوید. البته می‌توانید با خوردن کمپوت سیب ناشتا یا هر شب قبل از خواب یک عدد سیب ‌‌‌با پوست را خوب بجوید یا آن را رنده کنید و میل‌کنید تا جلو یبوست را بگیرد و هرگز به آن مبتلا نشوید.
 
ـ نوشیدن یک فنجان هر روز صبح ناشتا شربت شیرین‌بیان برای درمان یبوست موثر است. برای این منظور 50 گرم ریشه خشک شیرین‌بیان را در یک لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس صاف کنید و ناشتا میل کنید.
 
ـ 200 گرم سیب درختی و 800 گرم گوشت کدو را خرد کرده و در ظرفی بریزید، 100 گرم شکر هم به آن اضافه کنید. روی این مواد آنقدر آب بریزید که روی آن را بپوشاند و سپس روی شعله ملایم بگذارید تا آرام آرام بجوشد. بعد از این که کاملا پخته شد به آن وانیل، پوست پرتقال یا نارنج اضافه کرده و میل کنید.
 
ـ صبح ناشتا خوردن گلابی یا آب گلابی یبوست را برطرف می‌کند. گلابی‌های درشت سلولز بیشتری دارد و موثرتر است.
 
ـ حدود 30 گرم میوه تازه یا خشک آقطی سیاه یا یاس کبود را در نیم لیتر آب یا شیر بجوشانید و بعد ‌ ده دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود و صبح ناشتا و طی روز چند بار مصرف کنید.
 
ـ آلوچه یا آلوی سیاه خشک را در آب خیس کنید و حدود 10 دقیقه آن را بجوشانید و در حین جوشیدن کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و صبح ناشتا و شب هنگام خواب از این مخلوط بخورید.
 
ـ حدود 20 گرم از گل‌های خشک یا 2 تا 3 گرم گل‌های تازه یا حدود 50 گرم برگ‌های خشک درخت هلو را در یک لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه بخیسانید. سپس آن را صاف و با عسل شیرین کنید و هر روز در فاصله غذاها دو فنجان بنوشید.
 
ـ صبح ناشتا آب هلوی تازه یا آب انبه برای درمان یبوست بسیار مفید است.

منبع: جام جم
http://www.asriran.com/fa/news/419128
شما با پاهای خود می‌دوید نه دست‌ها. بسیاری افراد طوری می‌دوند که انگار دست‌ها وظیفه دویدن را بر عهده دارند. سعی کنید بازوها و شانه‌ها را آرام کنید.
بسیاری از افراد تصور می‌کنند که دویدن نیاز به آموزش ندارد و می‌توانند به طور غریزی به درستی بدوند؛ در حالی که دویدن نیز قوانینی دارد که باید رعایت شوند.

افراد زیادی از دویدن خسته می‌شوند و این ورزش را خسته‌کننده می‌دانند. دلیل این مسئله این است که بیشتر این افراد دویدن را بلد نیستند. این مسئله عادی است چون بیشتر این افراد دویدن را بلد نیستند، دویدن را نمی‌آموزند و تنها به صورت غریزی این کار را انجام می‌دهند.

نکاتی هست که با رعایت آنها می‌توان درست‌ دوید و بیشتر از آن لذت برد.

۱- چانه را پایین بیاورید


بیشتر افراد هنگام دویدن چانه را بالا می‌برند و سر را به سمت بالا خم می‌کنند. این کار باعث سخت‌تر شدن تنفس می‌شود و در ناحیه گردن و صورت تنش ایجاد می‌کند. در ورزش تنش به معنای اتلاف انرژی است. سعی کنید ناحیه سر و گردن را آرام کنید.

۲- دست‌ها را راحت‌ بگذارید


شما با پاهای خود می‌دوید نه دست‌ها. بسیاری افراد طوری می‌دوند که انگار دست‌ها وظیفه دویدن را بر عهده دارند. سعی کنید بازوها و شانه‌ها را آرام کنید.

۳- باسن را عقب ندهید


از آنجایی که زیاد می‌نشینیم، وضعیت بدن به هنگام دویدن شبیه به نشستن می‌شود و بیشتر از عضلات باسن برای دویدن استفاده می‌کنیم تا عضلات بالاتنه. این کار باعث می‌شود که انرژی بیشتری مصرف شود و در ناحیه پایین کمر درد ایجاد شود.

۴- پاها را زیاد جلو و عقب نبرید


پاها باید زیر بدن جلو و عقب بروند. قدم‌ها نباید به نگام دویدن زیاد بلند باشند. بدین شکل زیاد به زانوها فشار وارد نمی‌شود.

۵- آرام بدوید


اگر دوی استقامت انجام می‌دهید باید بتوانید به هنگام دویدن حرف بزنید، اگر نمی‌توانید سرعت را کم کنید. سرعت زمانی مهم می‌شود که یاد بگیرید سه مایل را به راحتی بدوید. انجام ورزش‌های قدرتی می‌تواند دویدن را راحت کند.
منبع: ایسنا

http://www.asriran.com/fa/news/419404/5





:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست

موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی